Tökkiikö netti, pätkiikö yhteydet? Etätyöt, etäkoulu, ajantasaiset digi-palvelut ja viimeistään iltapäivällä alkava yhteyksien jumitus. Tuttua?

Liity Kellokosken valokuituosuuskuntaan ja tietoliikenneongelmat ovat jotain, josta muut puhuvat.

Nykyisille 4G-mobiililiittymille etätyöt, etäkoulu ja digi-palvelut osoittautuvat usein hyvin hankaliksi, eikä tuleva 5G hyvin lyhyen kantaman tekniikkana ole leviämässä keskustojen ulkopuolelle. Näiden seikkojen vuoksi kannattaa ehdottomasti valita valokuitu.

Tarkista Kartta-sivulta asutko osuuskunnan valokuitu-alueella ja liity jäseneksi.

Esimerkkiprojektia ja kokemuksia voit katsoa Esimerkkiprojekti-sivulta.

Hinnat löytyvät Hinnasto-sivulta.

Osuuskunnan Yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Dokumentteja:

Osuuskunnan hinnasto: https://eliittikuitu.fi/wp-content/uploads/2021/03/OKV-Hinnasto.pdf

Osuuskunnan säännöt: https://eliittikuitu.fi/wp-content/uploads/2021/03/OKV_Saannot_1.0.pdf

Liittymän siirto: https://eliittikuitu.fi/wp-content/uploads/2021/03/2020-Osuuden-siirto-kaavake-v1-1.pdf

Liittymän siirtäminen kiinteistön uudelle omistajalle

Valokuituosuuskunnan osakkuus voidaan siirtää uudelle kiinteistön omistajalle, jotta hänellä on oikeus käyttää osuuskunnan hallinnoimaa valokuitua. Mikäli uusi omistaja ei ole halukas vastaanottamaan osuuskunnan jäsenyyden siirtoa, nykyinen omistaja voi erota osuuskunnasta ilmoittamalla eroamisesta osuuskunnan sähköpostiin. Tällöin omistajalle palautetaan osuusmaksu (60e) ja hän vapautuu kaikista velvotteista osuuskunnan suuntaan. Mikäli uusi kiinteistön omistaja ei halua vastaanottaa osuuden siirtoa, hän menettää myös oikeuden käyttää valokuitua. Mikäli hän myöhemmin haluaa ottaa valokuidun käyttöön, joutuu hän liittymään osuuskuntaan uutena jäsenenä.

Jäsenyyden siirtäminen onnistuu uuden ja vanhan osakkaan sähköisellä allekirjoituksella jäsenyyden siirtolomakeelle. Jäsenyyden siirtoon ei liity kustannuksia. Lomakemalli löytyy alta.